O NAMA

Ko smo mi?

EXTREME TEAM d.o.o. je proizvod velike motivacije i iskustva u oblasti avanturističkog turizma na lokalitetu kanjona Tijesno nedaleko od Banja Luke (Republika Srpska) kroz koji protiče rijeka Vrbas, a u čijoj blizini je smješten i naš kamp sa svojom plažom na samoj obali rijeke. Kanjon je okružen predivnim prirodnim resursima koji osim što pružaju mogućnost izvođenja raznih avanturističkih aktivnosti nude i mirno uživanje u neopisivo privlačnom prirodnom ambijentu.

Mi smo mlada i ambiciozna kompanija koja je počela sa radom 2022. godine iako su nam avanturističke aktivnosti strast već više od 15 godina. Godine iza nas u kojima smo izoštravali svoje vještine u vođenju ljudi na planine, stijene, kanjone i rijeke kroz određene sportske organizacije, dovele su do toga da se potražnja za ovim vidom turizma u našoj lokalnoj zajednici drastično povećala, ali mogućnost pružanja tih usluga ne odgovara potražnji. Zbog toga ideja osnivanja EXTREME TEAM d.o.o. upravo dolazi kao rješenje koje omogućava da se ispune sve želje onih turista koji su željni avanturističkih aktivnosti u prirodi, po čemu je Bosna i Hercegovina već uveliko prepoznata i u svijetu.

Piknik na stijeni
Zu na stijeni

Po čemu smo mi posebni?

Naši klijenti su osobe koje žele više od običnog turističkog obilaska: oni koji su istraživačkog duha; oni kojima nije teško naći razloge za osmijeh; oni koji destinacije biraju srcem a ne kalkulisanjem; oni koji sa dobrim društvom upisuju svoja putovanja u knjigu nezaborava; i oni koji teže da u svakom mjestu koje posjete ostave mali dio sebe i da to mjesto postane i mali dio njih…Ukoliko ste i Vi baš takva osoba pridružite nam se da zajedno svijet učinimo ljepšim.

Naš primarni fokus je
na profesionalnom vođenju aktivnosti

Naš tim je na izuzetnom nivou obučenosti, spremnosti i posvećenosti svakom našem klijentu

SPORTSKI PENJAČ
SPORTSKI PENJAČ
SPORTSKI PENJAČ
ADMINISTRACIJA I FINANSIJE
PLANINARSKO-PENJAČKI VODIČ